20 Ekim 2015 Salı

istanbul beni ozler :)

Efenim cok uzun bir zamandir is sebebiyle Istanbul'dayim, bu daha epey boyle de devam edecek gibi gorunuyor. Ayri kaldigimiz muddette Istanbul beni ozlemis, ben onu ne kadar ozledim bilemedim. Ozlemisim be hakkini yemeyeyim. Ama sanirim daha cok icinde barindirdiklarindan. Gerginlikleri ve trafigi ayni. Arabalari kornalari ise ayri bir mevzu. Metro hatti da yasayan sansli bir mahlukat oldugumdan, yine de uzak kalabiliyorum cogunlukla ama bazen elden gelen birsey olmuyor ne yazik ki.
Ankara katliamindan sonra ortalik inanilmaz gerginlesti. Gecende Besiktas' ta aksam arkadasimla bulustuk, polis yolu kapattigindan yonumuzu degistirmek zorunda kaldik. Bomba ihbari varmis. Hafta sonu da benzer ihbarlar sahil yollari icin yapildi. Yani kalabaligin oldugu noktalarda bir ihbar durumu var. Sonumuzu hayreyleye diyorum.
Bunun yaninda is mevzusu, evet efendim uzun sureli bir proje beni benden aldi. Cokca zamandir jole gibi dolanan ben cok kisa surede eski gerginliklerime kavustum. Iki aydir calisiyorum, bunye bir sarsilsi, cesitli sistemlerim greve gitti :) Yani benim metabolizmada grev var, fakat ben lokavt yapacagim yakinda.
Neysem geyigim gelmis kendimi durduramiyorum sabah sabah.
 Ama yine de kendisine guzellemeler yapmadan gecemeyecegim sevgili Istanbul'uma. Sabah sabah kopru trafiginde olan bana tum griligiyle guzelliklerini sergiledi yine. Ne olursa olsun seni yine de sevecegim yasattiklarindan oturu be Istanbul. Ama uzaktan sevmeyi de bilirim ben ;)