1 Aralık 2009 Salı

Blu-express Istanbul seferleri

Istanbul Roma-Istanbul Roma :) yollarini arsinlamak isteyen arkadaslara duyurulur. Ilk defa low cost bir firma bu hatta direkt ucuslara basladi. Fiyatlar 49Euro'dan basliyor ki, olup olabilecek en ucuz ucus :) Logistik destek icin benimle irtibata geciniz :D
BluExpress

14 yorum:

Unknown dedi ki...

selam,
Blu express hakkında daha fazla bilginiz var mı? Biletlerini alabileceğimiz türkiye acentası var mı mesela?

tesekkür ederim.

ayten dedi ki...

Selam,
17 Aralik'ta basliyorlar. Bileti online alabiliyorsunuz. Ben oyle yaptim. Turkiye'de ofisleri var midir hic bilmiyorum.

iyi ucuslar.

Unknown dedi ki...

Teşekkür ederim.Uçuştan sonra ki yorumlarınızı paylaşırsanız harika olur.iyi yolculuklar.

kerr dedi ki...

merhaba.

ucusunuz nasil gecti acaba, bagaj problemi yasadiniz mi? biz de romaya bu sirket araciligiyla ucmak istiyoruz ama bagaj kaybetme aliskanligi oldugunu duyunca biraz kendimizi geri cektik acikcasi. ayrica galiba bagaj icin de ayrica ücret aliyorlarmis, bu konularda bir bilginiz var mi?

simdiden tesekkürler.

ayten dedi ki...

Selamlar,
Su ana kadar bu havayolunu ben, ablam arkadasım kullandık ve hiç bagajımız kaybolmadı. Ama Alitalia kaybetmişti :)
Ben uçtuğumda uçak eskiydi ama uçuş çok başarılıydı. Diğerleri de hiç şikayet etmediler. Bagaj olarak 15 kilo hakkınız var fazlası gelirse kilo başı 7 euro alıyorlar. Kabin bagajı da en fazla 5 kilo olabiliyor, ama notebook'unuz varsa o bu 5 kilonun dışında kalıyor.
Özet olarak benim ve arkdaşlarımın tecrübeleri oldukça olumlu idi. Umarım sizlerinki de sorunsuz olur.

Unknown dedi ki...

Merhabalar, Ben de mayıs ayında turistik amaçlı roma turumda buradan bilet almayı planlıyorum. Uçuşlarında aksama veya iptal oluyormuymuş, biliyor musunuz? Çünkü ekonomik olması için şimdiden almayı ve tüm planlarımızı bilete göre yapmayı planlıyoruz. Şimdiden teşekkürler. Arzu Ağduk

Berna dedi ki...

Merhabalar, bende bluuexpresten Roma uçuşuna bilet almak üzereyim, ama sanırım online almak tek seçenek, acenta araştırıyorum ama yok gibi, bilginiz varmıdır?

ayten dedi ki...

Arzu,
Benim veya arkdaslarımın başına herhangi bir problem gelmedi. Ama aksama veya iptal riskleri tüm havayolları için geçerli :( Bu hava yolunu bizim Pegasus gibi düşünebilirsiniz, o ayarda birşey yani.
Berna,
Hiç bir fikrim yok acenta konusunda. Eğer Blue Panorama'nın bir acentesini bulursanız bunu da buldunuz demektir. Onun şirketi ne de olsa.

h. elif dedi ki...

Merhaba,
blu express'in web sayfasından bileti almaya çalışıyorum. her şey yolunda gidiyor ama en sonunda kredi kartı bilgilerini yazıp akıllı sms şifresini girdikten sonra 'bu işlemi zaten yapmıştınız' diyen ingilizce bir yazı geliyor. ve ben bileti ikidir alamıyorum! Ne yapmam gerektiği konusunda bir fikriniz var mı?

Unknown dedi ki...

Bizde hiç öyle bir şey çıkmadı. Kart türünü yanlış seçiyor olabilirsin ama emin değilim. Başta bir yanlış seçmiştim sonra düzeltmiştim. sonra mesaj geldi garanti bankasından bu tutarlı blu Express ten işlem yaptınız diye.bitince de direk mail geldi biletin detaylarını yazan.

Unknown dedi ki...

Hazir bu konu vasitasi ile yorum yazmışken bundan da bahsedeyim. Mayıs ayında dönüşümüzde arkadaşımın valizinden bir adet parfüm çalındı. 2 adet almıştı birisi valizin içinden açılıp alınmış. Şok olduk. Bilgilerinize dikkatlı olmanızda yarar var.

Adsız dedi ki...

Bu "aynı işlemi ikinci defa yapıyorsunuz" problemine bir çözüm bulabildiniz mi acaba? Bize de oldu aynısı, ya da herhangi bir satış ofisinden mi aldınız?

Adsız dedi ki...

Kesinlikle çok kötü bir havayolu şirketi!!!.Bu ay 4 arkadaş Roma gidiş-dönüş biletlerimiz için maalesef ki bu şirketi tercih ettik!Gidiş uçuşumuz bize haber verilmeden iptal edilmiş.saatlerce hava alnında bekledikten sonra havaalanındaki danışma(!onlarda ne işe yararlar anlamıyorum!)dan öğrendik.Çok pahalı bir gidiş biletiyle uçtuk.dönüşte aynı şeyle karşılaşmamak için en az kırk kez uçuşlarını kontrol ettik.Dönüş için de exstra 20kg bagaj hakkı satın almıştık.iki valizimiz var iki arkadaş.toplam 16 ki,lo ediyor.Sadece bir valiz alabilirlermiş!Ayrıca öyle default 15 kilo hakkınızda yok!!Oraya oturtulan bayan da iptal uçuşumuzdan bahsettiğimizde hiç ilgilenmedi.Yani karşınızda şikayet mercii yok.Bu arada iptal edilen uçuş için defalarca firmayı aradık ya mesai saatinde olmuyorlar ya da açmıyorlar.Türkiye acentesi de tam anlamıyla aciz!!!Uçak küçüktü ve ancak yarısı kadar yolcu vardı.yarısından sonraya oturttular bizi.Hostesler ananoslarda sürekli şakalaşıyorlar ve gülüşüyolardı.Son derece ilkel bir havayolu şirketi.İngilizcelerinden hiç bir şey anlamıyorsunuz.
Buarada şu anda arkadaşım firmayla mailleşiyor fakat belli ki bize paramızı geri ödememk için bin dereden su getiriyolar.Biz ümidimizi kestik.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Böyle bir durumla karşılaştığınızda yapayalnız kalırsınız yediğiniz kazıkla yetinirsiniz benden uyarması...

Adsız dedi ki...

çok kötü bir hava yolu aralık 2011 de bilet aldım şubat 2012 de uçuşun iptal olduğunu farklı bir tarih seçmemi istediler, bütün planlarım alt üst oldu daha pahalı bir bilet almak zorunda kaldım kesinlikle bilindik şirketlerden şaşmayın bize bizden fayda var.