20 Mayıs 2009 Çarşamba

UN WFP ve Mutlu Son'a başlangıç

Eveeet, bunca uğraşıdan sonra WFP - Ayten ilişkilerinde mutlu sonun başlangıcı için ilk adımlar atılmış oldu.

Dün yani 19 Mayıs 2009 Salı günü itibariyle System Integration Specialist pozisyonu için seçilmiş durumdayım. Bana bayram hediyesi :)

Şirkete bağlanıp maillerimi kontrol ettiğimde arka arkaya üç mail gördüm. Biri kendisi ile henüz tanışmadığım ama tanışacak olduğum Claire'den 'World of Difference' başlıklı diğerleri HQ.PrivatePartner ve Kathryn'den 'OnBoarding Package...' balıklı üç tane mail. Okumasam da içinde neler olduğunu hemen anladım tabii.
Kalbim küt küt atmaya başladı, boğazım düğümlendi, nefesim kesildi :)
Adrenalin heyecan adamı böyle yapıyor. Bunu Yeni Zelanda'dayken bungee jumping öncesi bayağı bir tecrübe etmiştim.

Evet arkadaşlar sonuç olarak, artık Vodafone'un 'World of Difference' programı kapsamında, Birleşmiş Milletler'in bir organizasyonu olan World Food Program'de System Integration Specialist olarak hayatımın deneyimini edinmek üzere bir yola çıkıyorum.

Şimdi beni bekleyen sürüsüyle resmi işler, okumam gereken dokumanlar, almam gerekn sertifikalar, yaptırmam gerekn aşılar vs vs vs ler var.

Başlangıç tarihi 15 Haziran 2009 Pazartesi. Yani bugünden itibaren 25 gün var herşeyin başlaması için. Tüm bu işleri yetiştirmek ve kendime ev vs ayarlayıp taşınmak içinse daha az zaman.

Zor ama kişisel tatmini yüksek olacak bir dönem olacak benim için. Uluslararası bir yardım kuruluşunda çalışacak olmak çok heyecanlandırıyor.


Hayatın herkese böyle güzel heyecanlar yaşatması ve tatmin etmesini diliyorum bugün.

0 yorum: