16 Temmuz 2013 Salı

06/07 GBI Son Gun 7 Bergheim - Neuss

06/07 GBI Son Gun 7 Bergheim - Neuss

Bugun son gun! Sabahleyin, yattigimiz sungerlerin ortulerini cikarip verdik kamyona. 
Yol kisa sayilmaz ama duz sayilir! Guzel ve gunesli bir gune uyandik. Bir kac kisi haric cogunluk spor salonunda kalmistik. Herkes yavas yavas kahvaltiya geldi. Biz biraz erkenciyi bugun. 
Teknikerimiz Stefan'dan da gozu kamasmis bir poz aldiktan sonra, biraz erkenci olarak yola dustuk. 
Yol bugun yine surprizlerle dolu, sahane goruntuler sunuyor. Oyle ki surekli durup her ani kaydetmek istiyorum. 
Yol uzerinde yine cok keyifli gorunen bahcesi olan bir biergarten'a oturduk ve kahvelerimizi icip, kisa bir mola verdik. 
Tam burdan yola cikmistik ki yolda su evin duvarini gordum. 
Bu hayatla barisiklik degildir de nedir!
Muhtesem degil mi!
Bugunku pitstop icin cok guzel bir nokta belirlemisler. Bir biergarten.  Gbi ekibi yok. İcerisi, bahcesi, yanindaki gol-nehiri, yani basindaki koprusuyle huzur dagitan bir yerdi. Ben de muhtelif bira denemeleri yaptim yine. Yol da kisa nasilsa bisicik olmaz diyerek!
Buradan sonra yaklasik bir saat sonra, toplu aurus icin bulusma alanina vardik.  Bizimkiler de gelmis yayiliyorlardi. Biz de yayildik biraz. Bir cok kisinin colugu cocugu esi dostu gelmislerdi toplu surus icin. Ama gecen yil ki senlik yoktu. Bunu da itiraf etmek lazim!
Yarim saat sonra onde Micheal'in kamyonu muzik calarak biz de kormalarimizi calarak basladik suruse. Son 20kmyi de boyle beraberce, keyifle gectik. 
Ve eveet 20 farkli ulkeden, 400'u askin bisikletci 60 takim halinde yaklasik 700km bisiklet surerek geldik Nuess'taki varis noktamiza. 
Ne icindi butun bunlar! "We cycle for charity" her takim sectigi yardim kirulusuna bagis toplamak icin yapti bu zorlu yolculugu. Toplamda 190.000euro'ya ulasmis bagislar. Biz bu yil yine Dusler Akademisi icin pedalladik bu yollari. Eger siz de katkida bulunmak isterseniz asagidaki hesap bilgilerine bagislarinizi gonderebilirsiniz. Bana da bilgisini verirseniz toplama ekleriz:))
------
Hesap Numaraları:

Düşler Akademisi Banka: Garanti Bankası
Şube: 344 – Kazasker
Hesap No: TL 6298652

IBAN: TR870006200034400006298652

Açıklama: GBI Bağış
--------
Bizim takimmm oleyyy!!!

0 yorum: